E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen

Houten Het grooste aanbod aan picknicktafels & Picknicktafels

Published Apr 05, 22
5 min read

Picknicktafels nodig?

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België en biedt u een ruime keuze aan producten, in verschillende kleuren, afmetingen en prijzen.  Bent u een particulier, een bedrijf, een school of een overheidsinstelling? Dan zit je hier goed! Een picknicktafel van E-woodproducts is  gemaakt van robuuste en duurzame materialen. Door het eenvoudige onderhoud blijven ze lang mooi en kunnen ze voor iedere buitenactiviteit ingezet worden. De producten zijn ontworpen voor gebruik in parken, recreatieterreinen en bedrijven. Ze zijn allemaal specifiek ontworpen voor intensief gebruik. In totaal vindt u meer dan 3000 artikelen te koop bij E-woodproducts.be

picknicktafel hout

8 96 DEL MAR DINING DEL MAR ARMCHAIR Een fraaie combinatie van sterk teakhout en een met foam gevulde textileen zitting en rug Buiten eten doe je in stijl met de luxe Del Mar dining collectie. De rug en de zitting van de eetstoelen beschikken over een goed gevoerde zitting en rug en zijn weerbestendig.

In combinatie met de Square eetstoelen zorgt deze bank voor een speels effect. De Square eetbank is gemaakt van natuurlijk teakhout. Op het zitgedeelte is hetzelfde Belt-vlechtwerk toegepast als in de Square eetstoel. Daaraan dankt deze collectie haar elegante karakter8 Teak Krachtig teakhout met opvallend, zogenaamd belt-weaving vlechtwerk geven deze diningstoel zijn elegante karakter.

E-woodproducts verdeelt picknicktafels over heel België

Address: Patijntjestraat 107, 9000 Gent
Phone: +32 484 13 78 50
Email: contact@e-woodproducts.be
picknicktafel

Doordat de banden elkaar overlappen, is het vlechtwerk bijzonder stevig en krijgt het meubel een unieke en eigentijdse uitstraling9 KOOP HOUT MET EEN KEURMERK Keurmerken je komt ze tegenwoordig overal tegen - Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Ook de teakhouten tuinmeubelen van Apple Bee dragen de keurmerken FSC en SVLK, maar de vraag is: Waar staat dit voor? FSC & SVLK Apple Bee produceert zijn collecties grotendeels in Indonesië.

De Europese vraag naar teakhouten meubelen nam toe, terwijl er steeds meer prijsconcurrentie ontstond. Om aan deze groeiende vraag naar goedkoop teakhout te kunnen voldoen, werd het bos in Indonesië steeds verder leeggeroofd. Verantwoord bosbeheer Aangezien hier verandering in moest komen, zijn de EU en Indonesië lange onderhandelingen gestart. Uiteindelijk hebben zij een akkoord bereikt, waarbij Indonesië heeft aangegeven het bosbeheer en de controle daarop te verbeteren.

De Indonesische overheid heeft daarom in 2009 het Timber Legality Verification System (SVLK) opgericht. SVLK heeft een legaliteitsverklaring opgesteld. Door ondertekening van de legaliteitsverklaring kan de leverancier garanderen dat zijn hout legaal is ingekocht en ontvangt hij hiervoor een certificaat voor duurzaam bosbeheer (Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?). De legaliteitsverklaring houdt in dat bedrijven en boseigenaren moeten kunnen aantonen dat de herkomst van hout uit Indonesië op legaal is.Het certificaat voor duurzaam bosbeheer houdt in dat er moet worden voldaan aan een breed scala van eisen op het gebied van natuur, milieu en sociale omstandigheden. Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de plantages, waar voor iedere gekapte boom een nieuwe boom wordt aangeplant. Zowel SVLK als FSC controleren de houtkap in Indonesië en daarmee kan Apple Bee dus stellen dat al haar producten zijn gemaakt van eerlijk hout.

Daarmee stimuleer je milieuvriendelijk en economisch verantwoord bosbeheer, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Fabrikanten, distributeurs en consumenten, wij zijn allemaal schakels in het proces van duurzame ontwikkeling! 1710 JUUL JUUL LOUNGE & DINING Vervaardigd uit de meest kwalitatieve materialen verdient de Juul een ereplaats op jouw favoriete plek in de tuin. Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?.

Door de extra dikke en comfortabele kussens heb je toch het gevoel van geborgenheid. Nodig al je vrienden uit en geniet! Ruimte De naam zegt het eigenlijk al: als je genoeg ruimte hebt, maak er dan lekker gebruik van! De XXL Factor is bij uitstek geschikt voor grotere oppervlakten. Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Deze loungeset is modulair, dat houdt in dat je zelf kunt bepalen op welke manier en in welke opstelling de XXL Factor komt te staan. picknicktafel.

Met de Module-X kun je eindeloos variëren in de opstelling - Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Alle losse onderdelen vormen samen hét loungemeubel, waarmee jij jouw eigen tuin designed! En volgende week creëer je weer wat anders! DESIGN Module-X dankt zijn naam aan het modulair constructiesysteem, waarbij veel onderdelen uitwisselbaar zijn met diverse modellen, ook wel een bouwdoossysteem genoemd.

Picknicktafel Kopen? Online

Dit is de kracht van de Module-X. Het design kenmerkt zich door strakke lijnen en kubistische vormen. De grijze kleuren in combinatie met de kleur van het warme teak geven deze loungeset een moderne en chique uitstraling - Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. MATERIALEN De loungeset is gemaakt van oersterk teakhout, wat is afgewerkt met een zogenaamde antique finish, wat een warme en unieke look geeft aan jouw meubel.

Bovendien zijn de zit- en rugkussens voorzien van de Bee-Wett technologie, die ervoor zorgt dat het schuim geen vocht opneemt en waarbij het open weefsel aan de onderzijde van het kussen zorgt voor een perfecte afvoer van het vocht. Het vocht gaat door het kussen heen en blijft er niet in zitten (Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?) - picknicktafel hout.De antique finish die is aangebracht op het teakhout geeft deze set een zeer stijlvol karakter. De smalle kieren tussen de teakhouten latten staan garant voor de mooie strakke lijnen die over het meubel lopen. Het slanke aluminium frame aan de onderkant van de loungeset zorgt voor contrast met de robuuste bovenkant - Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?.

Optioneel is het teakhouten tafeltje dat tussen de banken in geplaatst kan worden. Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Om te zorgen dat de mooie kleur van de Long Island bewaard blijft, adviseren wij u om Teak Color Restore Antique te gebruiken (p. 63). Wil je het meubel liever patina grijs laten kleuren? Gebruik dan Teak Shield om te zorgen dat het meubel mooi egaal verkleurt, zonder tussenkomst van schimmels of vocht wat in het hout kan trekken (p.Op deze manier bepaal je zelf welke uitstraling jouw meubel zal krijgen. Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Long Island fauteuil Een elegante combinatie van sterk teakhout en pavement BEE WETT kussens Wist je dat? Long Island is een zeer dichtbevolkt eiland voor de kust van de Verenigde Staten en maakt deel uit van de staat New York (Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?).

Het westelijke deel van het eiland werd gekoloniseerd door de Nederlanders die het eiland de naam t lange eylant gaven17 ELEMENTS LOUNGE Kubisme is voor de Elements het uitgangspunt. Iedereen kan zelf invulling geven aan het design door er creatief mee om te gaan - Robuuste Picknicktafel Kopen? Tuinbanken Of Tuinset?. Hiermee wil de ontwerper tegemoet ko- men aan de wens om individueel te variëren.

Navigation

Home

Latest Posts

Teak Houten Tuinmeubelen E-woodproducts

Published Jun 08, 22
7 min read

Kussen Picknicktafel 180

Published Jun 06, 22
6 min read

Kinder Picknicktafel Ikea

Published Jun 05, 22
5 min read