Picknicktafel Kind - E-woodproducts

Published Jun 04, 22
4 min read

Picknicktafel kopen

Picknicktafel gezocht? Onze houten picknicktafel voor 6 personen van Agad is perfect voor barbecues en picknicks in de tuin. Klassiek en eenvoudig van ontwerp, deze picknicktafel voegt een traditionele flair toe aan je buitenruimte, ideaal om het gezin samen te brengen. Houten picknicktafels zijn er voor in elke tuin. Een picknicktafel is de perfecte aanvulling op elke gezinstuin. Waar je je picknicktafel ook voor wilt hebben, we hebben vast wel een ontwerp dat je mooi vindt. Geniet van die klassieke buitencafé-ervaring in het comfort van je eigen tuin. Ga elke dag op vakantie met uw eigen eethoek in de buitenlucht. Nodig vrienden en familie uit voor afternoontea of barbecues. Of ga gewoon lekker liggen, ontspan en geniet van het uitzicht over uw eigen stukje paradijs.

Kies een tuin picknicktafel die bij uw stijl past

Kies uit onze klassieke landelijke picknicktafels, onze eigentijdse tafels in pubstijl en de meer gezellige vierkante ontwerpen. Rond, vierkant, rechthoekig, met aangebouwde stoelen of losse banken, met rugleuningen voor extra comfort of zonder voor meer flexibiliteit, kies het ontwerp dat het beste bij u past. Dus wat de stijl van uw tuin ook is, wat is een beter excuus om die barbecue in actie te laten komen en buiten te dineren met uw vrienden en familie dan uw eigen picknicktafel en bankstel te hebben? We hebben opties in verschillende maten, zitconfiguraties en voor verschillende budgetten. Of voor iets anders, overweeg dan ons assortiment tuinmeubelen met stalen frame voor onverslaanbare duurzaamheid en een geweldig uiterlijk.

Picknicktafels van hoge kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan

Hier bij E-Woodproducts maken we al onze eigen producten, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat elk meubel dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan onze veeleisende normen voor kwaliteit en vakmanschap. Door onze producten rechtstreeks in de detailhandel te verkopen, kunnen we ook de kosten verlagen, zodat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De waarde van een product dat lang meegaat, kan niet worden onderschat. Daarom is ons hele assortiment picknicktafels en banken voor de tuin gemaakt van geïmpregneerd hout. De behandeling beschermt uw meubels tot 15 jaar tegen de elementen, rot en schimmels, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tafel jarenlang robuust, sterk en stijlvol zal blijven. Onze beschermende behandelingen zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en betekenen dat onze producten veilig zijn voor gezinnen om te gebruiken. In al onze producten gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Als u op zoek bent naar picknickbanken voor in de tuin die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, neem dan een kijkje in ons assortiment tuinmeubelen voor kinderen voor kleinere producten die volgens dezelfde hoge normen zijn gebouwd.

Picknicktafel Pvc

Ook in deze opzichten is de rood- tot rood bruine variant de beste optie (Picknicktafels nu met ontzettend véél voordeel!). Tot slot mag Teak niet in dit rijtje ontbreken. Teak wordt veel toegepast in houten tuinmeubels zoals tuinbanken. Het hout heeft zijn oorsprong in Zuidoost-Azië maar wordt op zeer veel plaatsen wereldwijd inmiddels aangeplant. Teak heeft een goudbruine kleur.

Teak is zeer duurzaam en goed te bewerken. Het hout zal niet vervormen na een regenbui en ook geen scheuren vormen na deze “douche”. Teak heeft wel relatief lang nodig om te drogen. Welk hout voor tuinmeubels? Zoals je leest heb je zeer veel keuze in houtsoorten voor tuinmeubels. Welk hout je voor de tuinmeubels kiest hangt af van een aantal factoren zoals het budget, de kleurstelling van het hout en je smaak.

Top Tuinbank aanbiedingen Gerelateerde pagina's . Onderhoud van houten tuinmeubelen.

Hout is een uitstekende keuze voor diverse buitenprojecten. Het hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is zeer praktisch - picknicktafel 220 cm. Welke houtsoort u het beste kunt gebruiken voor buitentoepassingen hangt af van het project. In dit artikel vertellen we u alles over de eigenschappen van de diverse houtsoorten die u buiten kunt gebruiken (Handgemaakte picknicktafels - E-Woodproducts).​​​​​​​Wanneer u buiten aan de slag gaat, kunt u het beste een hardhoutsoort gebruiken. picknicktafel leenbakker. Hardhout heeft namelijk een aanzienlijk langere levensduur en is beter bestand tegen vocht. U kunt ook geïmpregneerd zachthout gebruiken. Doordat het geïmpregneerd is, is het beter bestand tegen vocht en gaat het langer mee. Welke houtsoort u het beste kunt kiezen, hangt van een aantal zaken af.

Eekhoorn Picknicktafel Kopen

Hieronder behandelen we een aantal houtsoorten die geschikt zijn voor buitentoepassingen (Dit betekent dat de FSC-gelabelde picknicktafels gemaakt zijn van hout uit verantwoord beheerde bossen.)..

Voor de meeste klussen binnen is zacht hout (zoals vuren en grenen) heel geschikt. Alleen op plekken waar hout blootgesteld wordt aan vocht en buiten kun je beter (Europees) hardhout kiezen. Er is ook verduurzaamd hout, daarbij is zachter hout zó bewerkt dat het beter tegen invloeden van buitenaf kan.Tweedehands of gerecycled hout heeft altijd de voorkeur boven nieuw hout en nieuw hout moet altijd een keurmerk voor duurzaam beheerd bos hebben (FSC, PEFC). Hout voor binnen Binnen kun je voor veel dingen prima grenen- of vurenhout gebruiken, bijvoorbeeld voor deuren, deurposten, de binnenkant van kozijnen of een houten plafond.

Vuren en grenen zijn zachte houtsoorten en komen van bomen die snel groeien. De opbrengst per hectare is daardoor hoger en er is minder land voor nodig (Een picknicktafel is geweldig om te hebben op je eigen terras. De tuintafel creëert onmiddellijk een aangename, ongedwongen sfeer en zal sowieso de setting zijn waar veel leuke herinneringen gemaakt worden. Een picknicktafel zorgt voor de sfeer van een gezellige picknick, met het comfort van in de eigen tuin te zitten.). Als je grenen- en vurenhout goed lakt of schildert, blijft het hout mooi en gaat het lang mee. Op sommige plekken binnenshuis zijn hardere houtsoorten beter, bijvoorbeeld voor een vloer, drempels en meubels die zwaar belast worden.

In plaats van een schutting kun je ook een heg of een haag neerzetten. Bestel eenvoudig online een picknicktafel bij E-Woodproducts. Ook kun je wilgenmatten gebruiken, of een rooster waar je klimplanten tegenaan zet. Vind meer tips voor schuttingen en hagen. Het goede hout op de juiste plek Houd buitenshuis rekening met de (weers-)invloeden waaraan het hout wordt blootgesteld.

Horta PicknicktafelDie geeft aan hoe goed het hout bestand is tegen bijvoorbeeld insecten, schimmels, uitdrogen en houtrot. Het onderstaande kun je als vuistregel gebruiken en je houtleverancier kan je er meer over vertellen. Voor buitenkozijnen, tuinmeubels of schuttingen kun je het beste houtsoorten gebruiken die bestand zijn tegen vocht: die gaan langer mee (Houten Tuinmeubelen - Bekijk ons Assortiment).

Verder kun je er ook voor kiezen het hout te schilderen of beitsen. Door het hout op deze manier te bewerken, zorg je ervoor dat ook hout met een lagere duurzaamheidsklasse goed tegen invloeden van buitenaf kan. Houd er dan wel rekening mee dat meer onderhoud nodig is - picknicktafel onderstel. Stem de duurzaamheidsklasse altijd af op je toepassing: kies hout dat voldoende goed bestand is tegen de verwachte invloeden van buitenaf, maar kies niet voor een hogere duurzaamheidsklasse dan nodig.

Bekroond designicoon

Hopper is een meer functionele oplossing voor een klassiek concept: de picknicktafel. De gebogen beenfunctie elimineert het lastige straddle van klimmen over de banken. Aluminium of stalen poten in combinatie met hardhout van klasse I zorgen voor een lange levensduur van het materiaal, terwijl de aangebouwde banken te allen tijde een strakke esthetiek bieden. Als u de voorkeur geeft aan een picknicktafels uit één materiaal, kunt u kiezen voor Hopper picknick AA , onze All Aluminium-versie. We hebben een uitgebreid assortiment picknicktafels en picknickbanken, voor ieder wat wils en voor ieders budget. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, vooral de prachtige hardhouten modellen picknicktafels en banken. Met druk geïmpregneerde picknickbanken zijn gemaakt van zacht hout zoals grenen en zijn behandeld met een conserveringsmiddel dat jarenlang meegaat. Op uw picknickbanken van E-Woodproducts mag u zeker vijftien jaar geen rot verwachten. Het hardhouten assortiment picknicktafels is van duurzame oorsprong. Hardhout als inherente eigenschappen waardoor het zeer goed bestand is tegen rot en bederf. Wij zijn een verantwoorde leverancier en is FSC en gereguleerd voor haar hout.

FSC ® Picknickbanken, tuinbanken, enzovoort!

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en service

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je toch ietwat ongeduldig? Bezoek dan de pagina koopadvies. Hier geven een overzicht van meest gestelde vragen. Heb je eerder een specifiek vraag, dan verwijzen we door naar onze contactpagina.

Navigation

Home

Latest Posts

Veranda Inrichting Ideeën

Published Jan 16, 23
10 min read

Fiets Schoonmaak Standaard

Published Jan 16, 23
10 min read

Gratis Tuinpoort Hout 120x90

Published Jan 13, 23
3 min read