Picknicktafel Rond Boom

Published Jun 03, 22
7 min read

Picknicktafel kopen

Picknicktafel gezocht? Onze houten picknicktafel voor 6 personen van Agad is perfect voor barbecues en picknicks in de tuin. Klassiek en eenvoudig van ontwerp, deze picknicktafel voegt een traditionele flair toe aan je buitenruimte, ideaal om het gezin samen te brengen. Houten picknicktafels zijn er voor in elke tuin. Een picknicktafel is de perfecte aanvulling op elke gezinstuin. Waar je je picknicktafel ook voor wilt hebben, we hebben vast wel een ontwerp dat je mooi vindt. Geniet van die klassieke buitencafé-ervaring in het comfort van je eigen tuin. Ga elke dag op vakantie met uw eigen eethoek in de buitenlucht. Nodig vrienden en familie uit voor afternoontea of barbecues. Of ga gewoon lekker liggen, ontspan en geniet van het uitzicht over uw eigen stukje paradijs.

Kies een tuin picknicktafel die bij uw stijl past

Kies uit onze klassieke landelijke picknicktafels, onze eigentijdse tafels in pubstijl en de meer gezellige vierkante ontwerpen. Rond, vierkant, rechthoekig, met aangebouwde stoelen of losse banken, met rugleuningen voor extra comfort of zonder voor meer flexibiliteit, kies het ontwerp dat het beste bij u past. Dus wat de stijl van uw tuin ook is, wat is een beter excuus om die barbecue in actie te laten komen en buiten te dineren met uw vrienden en familie dan uw eigen picknicktafel en bankstel te hebben? We hebben opties in verschillende maten, zitconfiguraties en voor verschillende budgetten. Of voor iets anders, overweeg dan ons assortiment tuinmeubelen met stalen frame voor onverslaanbare duurzaamheid en een geweldig uiterlijk.

Picknicktafels van hoge kwaliteit, gemaakt om lang mee te gaan

Hier bij E-Woodproducts maken we al onze eigen producten, wat betekent dat we ervoor kunnen zorgen dat elk meubel dat onze werkplaats verlaat, voldoet aan onze veeleisende normen voor kwaliteit en vakmanschap. Door onze producten rechtstreeks in de detailhandel te verkopen, kunnen we ook de kosten verlagen, zodat we onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. De waarde van een product dat lang meegaat, kan niet worden onderschat. Daarom is ons hele assortiment picknicktafels en banken voor de tuin gemaakt van geïmpregneerd hout. De behandeling beschermt uw meubels tot 15 jaar tegen de elementen, rot en schimmels, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw tafel jarenlang robuust, sterk en stijlvol zal blijven. Onze beschermende behandelingen zijn op waterbasis, milieuvriendelijk en betekenen dat onze producten veilig zijn voor gezinnen om te gebruiken. In al onze producten gebruiken we alleen FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Als u op zoek bent naar picknickbanken voor in de tuin die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, neem dan een kijkje in ons assortiment tuinmeubelen voor kinderen voor kleinere producten die volgens dezelfde hoge normen zijn gebouwd.

Wunder Picknicktafel

Uw Bristol teakmeubelen mogen dus het hele jaar buiten blijven (Banken & Picknicktafels- E-Woodproducts). Als onbehandeld teak wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de originele kleur geleidelijk naar de zilvergrijze patinakleur die zo kenmerkend is voor teak. Ook de structuur van het hout wordt iets ruwer. Blijft het teakhout vervolgens onbehandeld, dan zal het zilvergrijze patina veranderen in een donkergrijze kleur.

Uiteraard is het altijd mogelijk het teakhout te reinigen en daarna te beschermen met de onderhoudsproducten van Bristol. n Gerecycleerde teak Voor onze Bristol Recycled Teak meubelen gebruiken wij gerecycleerd hout. Dit betekent dat we teakhout gebruiken dat reeds werd verwerkt of gebruikt in andere toepassingen, zoals huizen, bruggen en andere constructies Het grote voordeel van het recycled teakhout is dat het niet enkel uitermate ecologisch is, maar ook zeer stabiel is van kwaliteit doordat het hout reeds geleefd heeft. picknicktafel png.Meubelen in gerecycleerd teakhout hebben dus een unieke uitstraling. De meubelen zijn nooit 100% onderling identiek. n FSC label Heel wat Bristol Garden tafels in gerecycleerde teak dragen het FSC-label. Dat garandeert dat het gebruikte hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en/of dat het product bijdraagt aan duurzaam bosbeheer (bv.

3 4 teak Als u met deze producten uw teakhout regelmatig onderhoudt, heeft u jarenlang plezier van uw tuinmeubelen. n Originele teak kleur behouden Nadat u uw nieuwe teakmeubelen hebt buitengezet, laat u het hout best 1 à 2 dagen drogen in de zonnige buitenlucht. Hierdoor zullen de bovenste haartjes van het hout recht komen te staan. inklapbaar picknicktafel.Het is belangrijk dat u dit doet op een droge dag - itek picknicktafel. Hierna behandelt u nieuw teakhout met Bristol Teak Oil & Sealer. Dit product voedt het hout en zorgt voor een langdurige bescherming van de originele kleur van teak. Bovendien beschermt het teak tegen weersinvloeden en vlekken. Het product is gemakkelijk en snel aan te brengen.

Belangrijk is dat uw teakhout 100% droog en stofvrij is alvorens dit product te gebruiken. Na de behandeling kunt u al binnen enkele uren uw nieuwe tuinmeubelen in gebruik nemen. Oud, gerecycleerde vintage teak kan u dan weer best behandelen met Bristol Sealer voor gerecycleerde Teak. picknicktafel kleur. Met deze sealer kan u de typische warme bruinhouten kleur van uw gerecycleerde teak langer behouden.

Om zeker te zijn dat Bristol Teak Oil & Sealer en Bristol Sealer voor gerecycleerde Teak aan uw verwachtingen voldoen, raden wij aan om het product eerst op een klein stukje aan de onderzijde of op een poot uit te proberen. n Natuurlijke vergrijzing Ook als u ervoor kiest om uw nieuwe teakmeubelen op een natuurlijke manier te laten vergrijzen, laat u het hout best 1 à 2 dagen drogen in de buitenlucht. picknicktafel kunststof zwart.

Rugleuning Picknicktafel

Teak dat al verweerd of donkergrijs is, behandelt u best eerst met Bristol Teak Reiniger, om het teak schoon te maken en de kleur te herstellen. Daarna kunt u de Bristol Protector aanbrengen. n Grijze look Om aan uw nieuwe tuinmeubelen in teak onmiddellijk een grijze look te geven gebruikt u best Bristol Teak Instant Grijs.

Meerdere behandelingen met Instant grijs zorgen voor een nog grijzere look (extremis picknicktafel). Nadien jaarlijks behandelen met Bristol Teak protector. 6 7 aluminium Over aluminium Aluminium is een licht materiaal (slechts een derde van het gewicht van staal), maar door zijn unieke samenstelling is het tegelijk heel sterk, slijtvast en bestendig tegen corrosie.

Aluminium heeft als eigenschap dat het van nature een beschermende oxidelaag vormt. Voor buitengebruik wordt aluminium in de meeste gevallen volledig gereinigd, geanodiseerd en afgewerkt met een poederlak in verschillende kleuren. Bij het poederlakken wordt een dubbele laag poederlak met hoge druk op het tuinmeubel gespoten en nadien wordt het onder hoge temperatuur in een oven gehecht.

Onderhoud/reiniging aluminium Het volstaat om de aluminium onderdelen af en toe te reinigen met Bristol Aluminium Reiniger, die geschikt is voor gepoedercoat aluminium. picknicktafel zware kwaliteit. Plaatsen waar de poederlak beschadigd is, worden best zo snel mogelijk geretoucheerd om corrosie te voorkomen. (30374) Bristol reiniger voor aluminium Verwijdert vuil, vet en olie van tuinmeubelen.

(21369) Bristol INOX REINIGER Reinigt en herstelt het originele uiterlijk van inox. Speciaal geschikt om de eerste, oppervlakkige roestvorming aan het oppervlak van bv. inox frames of inox stoelpoten gemakkelijk en snel te verwijderen. (21370) Bristol INOX BESCHERMER Een preventief product, dat helpt om het nieuwe uiterlijk van inox voor langere tijd te behouden (Tuinhout).

Deze beschermer vertraagt het ontstaan van roestvorming aanzienlijk. Dankzij deze betere bescherming is dus minder onderhoud nodig. 8 9 graniet Over graniet Graniet is een stollingsgesteente dat bestaat uit 3 mineralen. De samenstelling van de 3 mineralen kan variëren, maar kwarts is meestal de dominante component. Het is een volledig natuurlijk materiaal.

Zowel qua structuur, kleur of aanwezigheid van granietaders is elk tafelblad uniek. Een granieten tafelblad heeft een natuurlijk karakter en een mooie uitstraling. Het is een zeer sterk materiaal, weerbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Onderhoud/reiniging graniet Granieten tafelbladen zijn vervaardigd uit een heel harde natuursteen, die nagenoeg geen vocht opneemt.

Picknicktafel Wit Hout

Dit product impregneert uw tafelblad, waardoor het optimaal beschermd wordt tegen water, vuil, vet, olie en andere schadelijke stoffen. Het voorkomt tevens schimmelvorming. Gebruik eventueel bij een tafelblad dat al langer in gebruik is eerst Bristol Natuursteen Reiniger. Dit product verwijdert alle vuil en vetten. De Bristol producten, die speciaal voor natuursteen ontwikkeld werden, zijn geschikt voor marmer, graniet en arduin.

Het beschermt tegen vuil, vet, olie, schadelijke stoffen en schimmel (inklapbare picknicktafel kunststof). Uw hardstenen meubels mogen niet te warm zijn (temperatuur tussen 5 en 25 Celsius) tijdens het aanbrengen. Inwrijven met Bristol Natuursteen Beschermer doet u best met een schone, droge doek. Belangrijk om te weten: de beschermlaag is pas na 2 dagen uitgehard en vochtwerend geworden.

9 10 Trespa & glas Over Trespa & glas n Glas Het glas dat wij gebruiken is tempered glas, ook wel gehard glas genoemd - picknicktafel hout staal. Het komt er op neer dat het glas harder wordt gemaakt door middel van hogere temperaturen. Glas is relatief nieuw voor buitengebruik, maar is een heel veelzijdig, modern en strak product.

Mat glas 12 mm: het glas wordt aan de bovenzijde mat gemaakt door een zuurbehandeling (picknicktafel poten). De kleur wordt bekomen door onderaan een dubbele laag lakverf die ook met een hoge temperatuur wordt gefixeerd. Blinkend glas 8 mm: idem als hierboven, maar dunner en zonder de matte afwerking. n Trespa HPL staat voor High Pressure Laminate, in het Nederlands vaak volkern genoemd.Door aan het oppervlak gekleurde pigmenten toe te voegen zijn de meest uiteenlopende kleuren mogelijk. Doordat het oppervlak van een Trespaplaat een dichte moleculaire toplaag heeft, is het vrijwel ongevoelig voor weersinvloeden. Zon, temperatuurschommelingen, regen en andere neerslag hebben geen enkele invloed op het materiaal. Daarnaast is het UV-bestendig en kleurvast.

Op het gladde, gesloten en poriënvrije oppervlak kan vuil nauwelijks hechten, dus vochtig afnemen volstaat. Voor de montage raden wij aan onze speciale lijm te gebruiken of te bevestigen met schroeven, mits het gebruik van de juiste schroeven en bevestigingstechniek. Onderhoud/reiniging Trespa en glas Zowel glas als HPL zijn materialen die op zich weinig onderhoud vergen.

Het is een vezel gemaakt van kunststof (meestal HDPE, wat staat voor High Density Poly-Ethyleen). Qua uitzicht heeft wicker een sterke gelijkenis met rotan, maar omdat het een synthetische vezel is, is wicker veel minder gevoelig voor weersinvloeden. Daarom is het materiaal uiterst geschikt voor tuinmeubilair. Het vergt ook veel minder onderhoud dan rotan.

Picknicktafel 240 Cm

Ook qua vorm treft men verschillende varianten aan: vlak of rond, dun of breed, met of zonder textuur, De wicker die wij gebruiken in het Bristol gamma is vervaardigd van 100% nieuwe grondstoffen. Dit garandeert een hoge kwaliteit die bestand is tegen alle weersinvloeden. Onderhoud/reiniging wicker Voor het onderhoud is het aan te raden wicker regelmatig te reinigen met Bristol Wicker Reiniger of met water en natuurlijke, neutrale zeep.

Het materiaal is volledig weerbestendig, vormvast en droogt snel. De open structuur zorgt ervoor dat het ook op warme zomerdagen blijft ademen. De lichte elasticiteit maakt dat textilene zich comfortabel vormt naar het lichaam. Door de stevige structuur is het materiaal ook bijzonder duurzaam. n Comfort textilene Comfort textilene heeft dezelfde eigenschappen als textilene, maar voegt hier extra zit- of ligcomfort aan toe.De speciale antibacteriële afwerking maakt het materiaal bovendien bestand tegen schimmelvorming. rozenboog. Onderhoud/reiniging synthetisch outdoor leder Het materiaal kan op een eenvoudige manier gereinigd worden met de Bristol Reiniger voor Synthetisch Leder. (30375) BRISTOL syntetische leder reiniger Bevochtig eerst het leder zorgvuldig met water en spray de reiniger vervolgens op het oppervlak.

Bekroond designicoon

Hopper is een meer functionele oplossing voor een klassiek concept: de picknicktafel. De gebogen beenfunctie elimineert het lastige straddle van klimmen over de banken. Aluminium of stalen poten in combinatie met hardhout van klasse I zorgen voor een lange levensduur van het materiaal, terwijl de aangebouwde banken te allen tijde een strakke esthetiek bieden. Als u de voorkeur geeft aan een picknicktafels uit één materiaal, kunt u kiezen voor Hopper picknick AA , onze All Aluminium-versie. We hebben een uitgebreid assortiment picknicktafels en picknickbanken, voor ieder wat wils en voor ieders budget. Ze zijn allemaal van hoge kwaliteit, vooral de prachtige hardhouten modellen picknicktafels en banken. Met druk geïmpregneerde picknickbanken zijn gemaakt van zacht hout zoals grenen en zijn behandeld met een conserveringsmiddel dat jarenlang meegaat. Op uw picknickbanken van E-Woodproducts mag u zeker vijftien jaar geen rot verwachten. Het hardhouten assortiment picknicktafels is van duurzame oorsprong. Hardhout als inherente eigenschappen waardoor het zeer goed bestand is tegen rot en bederf. Wij zijn een verantwoorde leverancier en is FSC en gereguleerd voor haar hout.

FSC ® Picknickbanken, tuinbanken, enzovoort!

Wanneer u bij E-woodproducts een FSC-product koopt, zal u niet alleen meer kunnen genieten van de natuur, maar draagt u er ook mee zorg voor. De meeste E-woodproducten dragen het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Op elke productfiche kunt u nalezen of het betreffende product het FSC-label draagt. FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een non-profitorganisatie die al meer dan twintig jaar streeft naar een wereldwijd verantwoord bosbeheer volgens strikte sociale, economische en ecologische criteria. Door te kiezen voor tuinartikelen met hun label zal ook de komende generatie zich dus nog kunnen uitleven tussen het groen.

Gebruik van kwaliteitsvolle materialen en service

Ons team streeft er steeds naar om met ons gamma een glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren. Alle producten die E-woodproducts verkoopt, zijn dan ook gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en hebben een uiterst verzorgde afwerking. Daarnaast vinden wij ook een vlotte levering en een goede after-service erg belangrijk. Onze medewerkers zullen daarom altijd voor u klaarstaan om eventuele vragen te beantwoorden. Ben je toch ietwat ongeduldig? Bezoek dan de pagina koopadvies. Hier geven een overzicht van meest gestelde vragen. Heb je eerder een specifiek vraag, dan verwijzen we door naar onze contactpagina.

Navigation

Home

Latest Posts

Veranda Inrichting Ideeën

Published Jan 16, 23
10 min read

Fiets Schoonmaak Standaard

Published Jan 16, 23
10 min read

Gratis Tuinpoort Hout 120x90

Published Jan 13, 23
3 min read